Naslovnica

Vijesti

O nama

Strateška energija predstavlja koncept razvoja energetskih projekata iz obnovljivih izvora s ciljem jačanja industrije obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti na području Republike Hrvatske, ali i zemalja u okruženju. Pored vlastitih projekata koje razvijamo i implementiramo, svim potencijalnim, novim energetskim projektima pružamo konzultantske usluge na području projektnog upravljanja i financiranja.Naš multidisciplinarni tim se sastoji od vrhunskih stručnjaka iz područja strategije, financija, marketinga, elektrotehnike, strojarstva, energetike i građevine.

više

Obnovljivi izvori energije

Trenutno su svjetske energetske potrebe pokrivene uglavnom neobnovljivim izvorima energije, većinom fosilnim gorivima – ugljenom, naftom i prirodnim plinom. Obzirom da oni nisu obnovljivi, ne mogu trajati vječno te će u određenom trenutku biti potrošeni. Fosilna goriva su vrlo štetna za okoliš zbog ispuštanja velike količine ugljičnog dioksida (stakleničkog plina) u atomosferu, izlijevanja nafte u more te izazivanja štetnog smoga. Najveći izazov čovječanstva leži u svladavanju najnaglašenijeg negativnog efekta fosilnih goriva - globalnog zatopljenja.

više

Novosti

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava IPARD programa

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja 6.12.2010. raspisalo je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava IPARD programa iz pretpristupnog fonda Europske unije za Mjeru 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ namijenjene jedinicama lokalne samouprave.

više

Snaga novih energetskih postrojenja u EU u prošloj godini 27,5 GW

Ukupna snaga energetskih postrojenja izgrađenih u 2009. u zemljama Europske unije iznosi 27,5 GW.

više

10 zapovjedi upravljanja

Mi brinemo o Vama, stoga Vam nudimo 10 zapovjedi upravljanja, koje će Vas podsjetiti se ili naučiti nešto posve novo, a zaista korisno.

više

Interna analiza

Najčešći egzaktni pokazatelji jačine i kvalitete organizacijskih procesa ili rezultati provođenja interne analize su prikazani kroz različite sustave financijskih pokazatelja.

više

Implementacija strategije

Implementacija strategije je kontinuiran proces upravljanja promjenama koji će sigurno imati utjecaja na organizacijsku strukturu poduzeća.

više
Partneri: